Tarptautinės sankcijos Rusijai: praktinis vebinaras Fintech įmonėms. 
Kasdien plečiantis tarptautinėms sankcijoms finansų įstaigoms gali būti sunku susigaudyti informacijos gausybėje, suprasti kaip įsigaliojusios sankcijos Rusijai ir Baltarusijai gali paveikti jų tolimesnę veiklą.
Patyrusios sankcijų ekspertės Inga Karulaityte ir Rūta Sakalauskaitė dalinasi praktiniais patarimais, kurie padės nepasiklysti šiuo sunkiu metu.

Inga Karulaitytė-Kvainauskienė

Inga Karulaitytė-Kvainauskienė yra ECOVIS ProventusLaw partnerė ir advokatė, turinti daugiau nei 20 metų teisinės patirties. Šiuo metu ji specializuojasi finansinių paslaugų, žiniasklaidos, prekybos, konkurencijos ir transporto teisės srityse.


Inga yra ECOVIS ProventusLaw FinTech grupės vadovė, turinti gilių žinių bei didelę patirtį elektroninių pinigų ir mokėjimo įstaigų, specializuotų bankų ir kitų FinTech įstaigų licencijavime. Advokatė daugiausia dėmesio skiria FinTech reguliacinės atitikties sričiai, ji yra sertifikuota AML ekspertė, galinti padėti spręsti įvairius atitikties klausimus, susijusius su pinigų plovimo ir teroristų finansavimo prevencija (AML) bei klientų pažinimo (KYC) procesais, rizikos valdymu, PSDII direktyva ir kt.


Pilną aprašymą rasite čia: https://ecovis.lt/team/inga-karulaityte.





Rūta Sakalauskaitė 

Rūta Sakalauskaitė – sertifikuota sankcijų specialistė, dirbusi su dviem pasaulio mastu sistemiškai svarbiomis finansų įstaigomis (G-SIFIs) – HSBC ir MUFG Bank (buvęs Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ) Singapūre, Jungtinėje Karalystėje, Europoje ir Kinijoje ir turinti Financial Integrity Network ir MUFG Bank išduotą International Sanctions Compliance Officer (ISCO) sertifikatą.


Rūta įmonėms teikia konsultacijas sankcijų atitikties klausimais ir veda PP/TF sankcijų atitikties mokymus kinų, anglų ir lietuvių kalbomis.






Pilną aprašymą rasite čia: https://ecovis.lt/team/ruta-sakalauskaite.





Mokymų programa


  Tarptautinės sankcijos Rusijai: praktinis vebinaras Fintech įmonėms
Available in days
days after you enroll

Prisijunk prie kurso